Skip links

Новогодишна забава на нашите Поточиња

Продолжува традицијата на големи новогодишни забави за нашите членови засладени со преубавите Štark пакетчиња 🎁

Ја испраќаме старата 2022 и посакуваме Среќна Нова 2023 година 🥳

Со Поточиња растеме, другаруваме и се забавуваме!