Skip links

Заедно со Елена ви ја подаруваме нашата нова песна „Мамо благодарам“

Најмили другарчиња, со голема радост и многу љубов, заедно со прекрасната Елена Ристеска Ви ја подаруваме нашата нова песна “Мамо Благодарам”. Пееме со многу емоции и љубов за нашите мајки, бидејќи секоја мајка заслужува да знае дека е најубава и најсакана на овој свет.

“Со овие златни дечиња од фестивалот Поточиња ви подготвивме една убава песничка”

Елена Ристеска

Ве очекуваме наскоро на нашиот јубилеен 20-ти роденден сите заедно да ја запееме “Мамо Благодарам” во еден глас. 

Елена Ристеска и Поточиња.

Со Поточиња растеме, другаруваме и се забавуваме!

Новата песна можете да ја погледнете на следниот линк: