Skip links

20 Години Поточиња на 13-ти и 14-ти Мај во Филхармонија

ПОТОЧИЊА СЛАВАТ РОДЕНДЕН ПРАВАТ🥳

20 ГОДИНИ ПОТОЧИЊА НА 13 И 14 МАЈ ВО ФИЛХАРМОНИЈА

Најмили другарчиња, наша прекрасна публико, со голема радост Ве каниме на нашиот роденденски јубилеј – 20 години ПОТОЧИЊА🥳

Весели, насмеани, секогаш распеани сите овие години Песна, Радост, Насмевка ви даруваме и со сите дечиња другаруваме😀

На 13 и 14 мај во Филхармонија дојдете заедно да ги дувнеме свеќичките на роденденската торта и да се забавуваме со новите, но и старите хитови. Со Поточиња растеме, другаруваме и се забавуваме🎉

📌ПОТОЧИЊА 2023, Филхармонија
📅13 и 14 мај
⏰Претстави од: 11:00, 13:00 и 19:00 часот
📍 Билети во продажба: Онлајн: shorturl.at/bfKL1 и продажната мрежа МК Тикетс ширум Македонија

Со Поточиња растеме, другаруваме и се забавуваме!